keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Yllättäen kummatki sunnuntain treffit peruivat tulonsa. Taas on ollut hiljaista ja aloin jo hieman huolestua toimeentulostani ja elintasoni ylläpidosta, kun ei millään ole tullut yhteydenottoja mutta onneksi edellispäivänä kävi tuo kaukomatkamies joka janoaa tuhmia puheita (en ole niissä kovinkaan hyvä) ja hän on ilmeisesti tulossa taas tänään uudestaan. Sen lisäksi kaksi vakkaria ottivat yhteyttä tänään todella lyhyellä varoitusajalla. Toinen heistä ihana, lempeä isohuulinen mies kävi äsken.

Tämä asiakas on usein antanut mulle upeita orgasmeja, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Heti miehen ryhdyttyä hyväilemään minua tiesin että tulen tulemaan, ja tulin ja tuntui taivaallisen hyvältä. Hyppäsin satulaan ja puolen minuutin sisällä mies huusi ja tuli. Helppoa ja kivaa ja hyvää rahaa! Nyt sitten kaukomatkamiestä odottelemaan ja sen jälkeen laskujen maksupuuhiin.. -.-

2 kommenttia:

  1. Moi, oletko koskaan seurustellut samaan aikaan kun olet myynyt itseäsi?
    Luuletko että tällainen suhde olisi pidemmän päälle ollenkaan mahdollinen, voitko kuvitella itsesi parisuhteeseen nyt?

    Kyselen koska tyttöystäväni on pidemmän aikaa tuonut esille mahdollisuuden että rupeaisi myymään seksiä vieraille miehille? Itse olen ajan kanssa ruvennut miettimään josko tätä voisi ainakin kokeilla, tietyllä tavalla itsekin huomaan kiihottuvani tästä mielikuvasta jossa naiseni harrastaa seksiä useiden vieraiden miesten kanssa.

    Kaiken kaikkiaan tällainen kuvio lienee äärimmäisen harvinainen...

    VastaaPoista
  2. En ole seurustellut tätä harrastaessani, mutta voisin hyvin kuvitella niin tekeväni jos se miehelleni olisi ok. Tämä kun on mulle vain ja ainoastaan työ, täysin tunteetonta touhua. En kuitenkaan näe tilannetta että kertoisin kenellekään harrastuksestani, joten voi olla etten uskaltaisi kertoa. Mitä jos eroatte riitaisasti, ja kerrot tyttöystäväsi puuhista jollekin?

    Tiedän joitakin tälläisia huoran kanssa seurustelevia miehiä ja ainakin heillä touhu on tuntunut toimivan. Lienisi tärkeää että asia pysyisi sullekin ainoastaan kiihottavana eikä mustasukkaisuutta aiheuttavana. Tietysti on mahdollisuus että seksiä ei sulle enää heruisi niin paljon kun päivät pitkät viihdyttää ja on mielin kielin ukkomiehille. Tai entä jos tyttöystäväsi nauttisikin heidän kanssaan seksistä enemmän kuin sinun? Tällaisia kysymyksiä on hyvä pohtia tarkasti etukäteen, hyvä kuitenkin että tyttöystävänne kanssa tätä pohditte eikä hän ole sitä selkäsi takana ryhtynyt puuhaamaan.

    VastaaPoista