torstai 13. marraskuuta 2014

Totaalinen fiasko

Eih, miten mulla olikin tämmöinen negatiivinen perstuntuma tuosta pelivälineellään kehuskelleesta miehestä. Tarpeeksi kauan tehnyt tätä ja alkaa tulemaan aika hyvä intuitio ihmisistä.

Asiakas oli todella kiltin näköinen reiluissa viisissäkymmenissä oleva pitkä mies. Hieman omalaatuinen, muttei kuitenkaan huolestuttavalla tavalla. Hän oli vinkunut puolen tunnin hinnan 45 minuutille, olin myöntynyt koska asiakkaita ei tällä hetkellä ole tulvinut ovista ja ikkunoista. Heti suudellessaan minua, mies haukkasi valtavalla suullaan puolet päästäni kurkkuunsa. Oikeasti oli välillä vaikea hengittää kun puolet nenästänikin oli valtavien huulien peitossa, kieltä tungettiin raivolla kitarisoihin asti ja AHDISTI.

No eikun housuja pois, ja mikäs se siellä, täysin löysänä roikkuva penis. Asiakas ihasteli kovasti ulkonäköäni ja oli selvästi haltioissaan, ikävä kyllä ihastus ei yltänyt tähän mystiseen jättikaluun asti. Asettuessamme sängylle hän vielä sanoi "se on niin kumma kun siitä tulee oikeesti 21 cm!" No sitä odotellessa! Löysää munaa vatkattiin ja hän halusi että laitan puolitangossa roikkuvan lötkön päälle kortsun, työtä käskettyä ja löllerö suuhun. Mikään ei tepsinyt. Seuraavaksi asiakas otti lötkön käteensä ja tunki terskaa ees taas pilluani vasten. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Eipä touhusta tullut kyllä yhtään mitään, harmitti asiakkaan puolesta ja toivoin vain että hän lähtisi jo. Lopuksi mies kuitenkin sormetti minulle todella upean orgasmin mikä jätti hänestä hieman paremman maun. Mutta ne huulet, ja se kuolaaminen ei hyvää päivää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti