lauantai 22. marraskuuta 2014

Nyt ei voi sanoo ku hyi vittu.

Noniin, kurjat ovat ajat ja asiakkaat kiven alla. Olen tällä viikolla tehnyt puolet normaalin viikon tienesteistä ja olenkin ollut toimeentulostani perin huolissani. Tai no lähinnä säästötoimista. Alennuin sitten ottamaan pikapanon pilkkahintaan, mikä oli oikein ok ja normaali mies ei siinä mitään. Kävi raivokkaasti käsiksi kroppaani heti kun makkariin päästiin ja hoiti itsensä maaliin nopeasti survoen kookasta kyrpää kylmään pilluuni.

Seuraava kala joka takertui koukkuun sitten meinasikin lyödä jauhot suuhun kokeneemmallekin huoralle. Kyseessä oli eräs vanha asiakas jonkin vuoden takaa, jota olen tietoisesti vältellyt. Nyt päätin kuitenkin ottaa kyseisen miehen vastaan. Ovella odotteli todella ylipainoinen mies jonka päästin sisään. Hän kävi ahnaasti kimppuuni ja tunki oksettavaa kieltänsä kitarisojani vasten. Jouduin kaivelemaan pientä munaa esille läskikerrosten alta ja tuttu kusen haju nenässäni otin suihin. Mies tyydytti minua sormellaan kivuliaasti vaikka pyysin useamman kerran häntä koskettamaan varovaisemmin. Hyppäsin asiakkaan päälle ja koitin todella kiusallisesti puolilöysä kulli sisälläni panna samalla taistellen päälleni vyöryvää mahaa vastaan. Onneksi mies laukesi muutamassa hetkessä.

Huh. Tulipahan kohennettua rahatilannetta edes vähän.

1 kommentti:

  1. Kun kerroit tehneesi alle normaalin tienistimäärän, niin miten miten markkinoit palvelujasi. Onko sinulla 1 ilmoitus 1:ssä mediassa vai useita ja onko ilmoitusten määrällä suurta merikitystä tulojen tai vastaavasti asiakkaiden "tyylin" kannalta?

    VastaaPoista