torstai 30. lokakuuta 2014

Kuiva kausi

Tänään herätyskello pirahti jo 6.40,  räpyttelin epävoitoisesti toisiinsa takertuneita silmäripsiä ja ponnistelin päästäkseni ylös sänkyni viettelevistä kuiskauksista huolimatta. Harmitti että olin sopinut tämän keikan. Nopea petaus ja ensimmäiset siedettävät vaatteet päälle, asiakas olisi täällä 20 minuutin päästä.

Hyväkroppainen, mukiinmenevällä naamataululla varustettu kolmevitonen odotti ovella. Tämä herrasmies oli joskus aikaisemminkin vieraillut luonani. Hän kuuluu tähän kastiin joka ei esitä sen enempiä mitään vaan riisui potrasti kaikki vaatteensa, laskosti ne tuolille ja tuli sitten vasta suutelemaan ja hyväilemään minua. Hyväily  tarkoitti hänen kohdallaan erinäisten sormiyhdistelmien työntelyä edes takas sisälmyksissäni. No, aina ei voi kaikkea saada. Hyppäsin satulaan ja mies sai nopeasti. Sitsot kannatti sittenkin ottaa tämä aikaisten lintujen vuoro.

Otin näin aikaisen keikan ihan siitä syystä että nyt tuntuu olevan kauhean kuiva kausi menossa, keikkoja ei meinaa millään tulla, ei edes vakkarit ole olleet yhteydessä. Voipi olla että joku tyytymätön on kirjoittanut negatiiviseen sävyyn minusta sihteeriopiston foorumilla ja siksi on hiljaista asiakkaiden suhteen. En uskalla mennä katsomaan. Parempi vaan kun ei tiedä, kaikkia ei kuitenkaan voi miellyttää. Täytyy toivoa että tämä on vaan jotain syysmasennusta ja pian taas asiakkaita virtaa ovista ja ikkunoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti