tiistai 28. lokakuuta 2014

Aamun avaus

Itsepintainen puhelimen pirinä repi minut suloisesta unesta puoli kahdeksan aikaan. Ai niin, keikka oli sovittu kahdeksaksi. Tarkastin vielä unihiekat silmissä ettei asiakkaalta ollut tullut peruutusviestiä, ennen kuin ponkaisin ylös sängystä ja suunnistin hammaspyykille. 

Sutaisin tukan ponnarille, taivutin ripset ja sipaisin huulipunaa huulilleni. Pukeuduin turkooseihin pitsirintsikoihin ja jätin pikkarit pois. Päälleni etsiytyi lyhyt musta trikoomekko. Asetin kondomin yöpöydälle ja laitoin liukuvoidetta ennen kuin sipsutin alakertaan. 

Vastassa oli oikein suloinen, hyväkroppainen parrakas kolmevitonen. Oikein viehättävän näköinen ja oloinen herrasmies, nimetön rengastettuna. Kävelin portaita miehen edellä niin että hänellä oli mahdollisuus nähdä vilahtavaa pakaran reunaa kavutessani ylöspäin. Vaatteiden alta paljastui oikeinkin sporttinen ja timmi kroppa ja hetken aikaa ahdisti oma pehmeämpi mallini paljastaa. Mies kuitenkin kehui minua kiinteäksi mikä ilahdutti. Hyvän kokoinen ja herkullisen näköinen penis painautui kovana minua vasten suudellessamme ennen sängylle siirtymistä. Olin ensin päällä, mutta saman rytmin löytäminen osoittautui vaikeaksi joten kellahdin selälleni ja annoin miehen panna sydämensä kyllyydestä. Pian hän huohottikin jo melko kovaa, yhdyin vaikerointiin näön vuoksi ja pian hän karjahti ja tunsin sykkimistä sisälläni. Job well done.

F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti