keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kastemadon ruumis

Jäähtymään ehtineen kahvikupin lämmitellessä mikrossa käyn läpi äskettäistä asiakaskohtaamista.

Mies otti yhteyttä alle puolen tunnin varoitusajalla ja koska tiedossa on paljon menoja päätin ottaa asiakkaan vastaan. Rinnat survottuina hitusen liian pieniin push uppeihin ja jalassa leopardistringit kukkamekkoon verhoutuneena sipsutin alakertaan.  Harmittelin alas kipitellessäni etten ollut ehtinyt tarkastaa alapään turkkitilannetta, pitäisi taas jälleen kerran sheivata, nyt ei vaan kertakaikkiaan ehtinyt. No eipä se tarpeen olisi ollutkaan. Ovelle harppoi lyhyehkö pullavan pehmeä vajaa viisikymppinen mies.

Hän tarkasteli minua tarkoin ennen kuin kävimme riisumaan, vaikutti kuitenkin olevan suhteellisen tyytyväinen näkemäänsä. Ensimmäinen epätoivon aalto pyyhkäisi ylitseni hipaistessani kiusoittelevasti hänen haarojaan boksereiden päältä, havaittavissa ei ollut pienintäkään kovuutta. Tämä on yleensä huono merkki. Miehet jotka luokseni tulevat ovat poikkeuksetta kovina kun riisuutumaan ruvetaan. Ja ei, tässä ei ole kysymys mistään omasta turhamaisuudestani tai seksikkyyteni ylistyksestä, vaan asiakas on jo vähintään muutaman tunnin herkutellut ajatuksella päästä naimaan nuorta, tiukkaa, kimmoisaa teinityttöä. Pelkästään tämä ajatusleikki on pitänyt pikkuveikan valmiustilassa, joten kun aika tulee vilkkuu silmissä vaan kirkkoveneet vaikken ihan heidän ihannetyttöään vastaisikaan. Tavatessani tälläisiä löysäkalsareita on edessä minulta valtava työ saada heidät nauttimaan koko rahan edestä, ja tuntemaan olonsa onnistujiksi puolikovista pippeleistä huolimatta.

Sängylle siirryttyämme suutelin ahnaasti tupakalta haisevaa taikinamaista kehoa laittaen kaikki näyttelijän lahjani peliin. Otin runsain mitoin liukuvoidetta ja hieroin pehmeää pientä penistä parhaan taitoni mukaan. Pikkuhiljaa se nousi "täyteen" mittaansa joka muistutti enemmän kuollutta kastematoa kuin jykevää erektiota. Asiakas pureskeli nännejäni ja ihaili rintojani.  Epätoivoissani rullasin kortsun päälle ja kävin suutöihin kastemadon ruumiin kimppuun. Asiakas totesi sen tuntuvan hyvältä. Pian hän käänsi minut kontalleen ja survoi käden avulla löysää työkaluaan pilluuni. Onneksi se vielä hieman kovettui päästyään maaliinsa, asiakkaan kysyessä kehuin hänen tuntuvan todella hyvältä. Muutaman työnnön jälkeen mies yllättäen laukesi kovan korinan ja taivastelun säestämänä. Huokaisin päässäni helpotuksesta.

F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti