tiistai 28. lokakuuta 2014

Turkish invasion

Olin eiliseksi aamuksi sopinut kolme keikkaa, kaksi niistä teki oharit. Kolmas kuitenkin saapui ja järkytys oli suuri kun avasin alaoven ja ovesta puikahti muitta mutkitta ulkomaalainen mies. Jäädyin totaalisesti, sillä mies oli kirjoitellut suomalaisen nimen takaa. En kuitenkaan osannut muuta tehdä kuin ohjata ulkomaan elävän asuntooni. Ensimmäistä kertaa minua pelotti että mitä tästä tulee, en kuitenkaan häntä ovelta käännyttänytkään häkellyksissäni. Pelkäsin että mies yrittää panna paljaalla tai rupeaa ahmimaan alapäätäni suullaan joka on käynyt ties missä.

Välihuomautuksena, en ole koskaan antanut miesten nuolla minua sillä huuliherpeskin voi huonolla tuurilla tarttua pilluun. Jos olet itse huora ja luet tätä blogia niin kommentoi toki että annatko sinä nuolla tai teetkö owoa?

Mies oli todella kohtelias ja huomaavainen turkkilainen joka oli viettänyt suomessa jo hyvän aikaa ja puhui selkeää suomea. Kävipä yllätyksellisesti niin että kiihotuin tavattoman paljon siitä että vanhempi karvainen ulkomaalainen mies tulisi pian työntymään minuun. Panimme pari kertaa, kumpikin laukesi kovaa ja lähtiessään mies antoi vielä tippiä! Tuli todella hyvä mieli ja mielelläni päästän hänet uudestaan kammariini leikkimään. Omat rasistiset ennakkoluulot ne vain kummittelivat vaikkei minulla ulkomaalaisia vastaan normaalielämässä mitään olekaan.

F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti