tiistai 28. lokakuuta 2014

Senioriseksiä

Tämän päivän kakkoskeikka.

Tuotti hieman ongelmia sopia treffeistä tämän herrasmiehen kanssa, mutta kipeässä rahan tarpeessa päätin kuitenkin koittaa josko asiakkaan saisin. 

Pukeuduin tällä kertaa mustiin push uppeihin, valitsin alaosaksi leopardikuvioiset hipsterit jotka uppoavat kiusoittelevasti pakaroiden väliin ja jälleen päälle musta lyhyt trikoomekko. Kevyt meikin ehostus, purkka suusta ja ovelle. Ulkopuolella odotteli minua lyhyempi noin 60-vuotias vanhan liiton mies. Oikein mukava mies, jolla tuntui olevan pilkettä silmäkulmassa. 

Mies jutteli aika paljon seksin aikana, kyseli jos minäkin haluaisin orgasmin ja kommentoi tiukkuuttani. Hauskaa on se, että tiukkuutta kehuvat poikkeuksetta keskimääräistä pienempi munaiset miehet. Otin ensin suihin parhaan taitoni mukaan ja hän hieroi klitoristani hieman liian kovaa. Seuraavaksi minua 40 vuotta vanhempi mies työnteli penistään sisään kiusoittelevan hitaasti pitkin vedoin, aloin itsekin tulla kiimaiseksi. Halusin että tämä seniori paukuttaisi nuorta lihaani kunnolla. En tiedä mikä minussa tai kasvatuksessani on mennyt pieleen kun vanhemmat miehet kiihottavat älyttömästi. Aluksi ne ällöttivät ja ahdisti mutta nykyään käyn ihan kuumana. Hupia ei kuitenkaan liian kauan kestänyt, pian mies nai minua vauhdilla ja laukesi aivan hiljaa kortsuun. 

Oikein mielelläni tapaan tämänkin asiakkaan uudelleen jos hän niin haluaa. Tälle päivälle ei ole enempää keikkoja sovittuna, mikä on sääli tekisi mieli saada orgasmi jonkun kanssa, on se aina parempi kuin oman käden kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti